Werken bij Café Kale

Werken bij Cafe Kale

Café Kale is een fijn buurtcafé, waarbij we proberen de gasten te verrassen met uitstekende producten en bijbehorende service. De medewerkers werken op een fijne manier samen. Iedere medewerker vervult alle functies: gastheer, medewerker bediening en barman tegelijk en ook  de afwas en een handje helpen in de keuken horen bij de werkzaamheden. 

In de keuken is het niet anders: ook hier worden de hande uit de mouwen gestoken! De dinerkaart van café Kale wisselt regelmatig. Een uitdaging voor creatieve koks! Er wordt uitsluitend gewerkt met verse ingrediënten en producten.

Het is vaak druk in Kale, teamwork en voortdurend overleg is dan ook noodzakelijk! We zijn daarom altijd op zoek naar leuke collega’s, die, soms onder hoge druk, goed kunnen presteren.

Via ons eigen intranet word je geïnformeerd over zaken als roosters beschikbaarstelling voor werk, informatie, vakantieaanvragen etc.

Iets voor jou? Neem dan contact op of kom even langs!

Vacature

Medewerker bediening

Man/vrouw ; parttime ; ambulant

Je ontvangt de gasten aan tafel. Je neemt reserveringen aan. Je bent verantwoordelijk voor de mise- en- place en de service voor de dag of avond.

Wij bieden een zelfstandige functie in een jong en enthousiast team met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatieven. De bedieningsmedewerker is enthousiast, is opgewekt en is een servicegerichte doorzetter, die goed in een team kan functioneren.