Medewerker bediening

Medewerker bediening

Man/vrouw ; parttime ; ambulant

Je ontvangt de gasten aan tafel. Je neemt reserveringen aan. Je bent verantwoordelijk voor de mise- en- place en de service voor de dag of avond.

Wij bieden een zelfstandige functie in een jong en enthousiast team met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatieven. De bedieningsmedewerker is enthousiast, is opgewekt en is een servicegerichte doorzetter, die goed in een team kan functioneren.

Onze voorkeur gaat uit de persoon die bewust voor een carrière in de horeca heeft gekozen. Je bent &emdash;bij voorkeur &emdash; in het bezit van het diploma Sociale Hygiëne.
Werkervaring, gastgerichtheid en uiterlijke verzorging beschouwen wij als vanzelfsprekend voor de bedieningsmedewerker. Ben jij een harde werker, flexibel, initiatiefrijk en zelfstandig?

Wij bieden een verantwoordelijke functie in een bedrijf volop in ontwikkeling. Je werkt in een hecht team in een dynamische zaak.
Bijbehorend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met het belang dat wij aan deze functie hechten.

We nemen zo snel als mogelijk contact met je op!

Stuur een mail , voorzien van een motivatie en een c.v. , naar reserveren@cafekale.nl , bel 06 55123688 of vul het formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.